Pienpiiritoiminta

Pienpiiritoiminta

Rukous-, raamattupiirit ja solut ovat pienpiiritoimintaa. Kodeissa tai paikallisen seurakunnan tiloissa, kerran viikossa tai harvemmin, kokoontuvissa raamattu-, rukouspiireissä ja soluissa luetaan Raamattua, rukoillaan ja eletään kristityn elämää yhdessä. Jokaiselle osallistujalle yritetään saada kokemus, että häntä rakastetaan ja että häntä tarvitaan evankeliumin eteenpäin viemisessä tavalla tai toisella. Pienpiirien vetäjille pyritään järjestämään koulutusta. Pienpiireistä voi kysellä vastuuryhmien yhdyshenkilöiltä ja/tai piirin työntekijöiltä.

Raamattu- ja rukouspiirejä toimii eri puolilla Pohjois-Savon piiriä. Seurakuntataloilla toimivat piirit yleensä ilmoitetaan seurakuntien omilla ilmoituskanavilla (kotisivut ja paikallislehdet). Paikallisista kotipiireistä ja niiden vastuunkantajista kannattaa tiedustella Pirjo Jokiniemeltä.

Pirjo Jokiniemi | 0445 116 398 | jokiniemi.pirjo@gmail.com

Säännölliset viikkokokoontumiset:

Äiti-lapsipiiri: Raamattupiiri äideille ja lapsille. Maanantaisin klo.9:30-11 (11-11:30 ruokailu omin eväin). Lapsille vapaata leikkiä. Äitien vertaistukea. Iloa arkeen evankeliumista ja rukouksesta! Äiti-lapsipiirit kokoontuvat Metro-seurakunnan tiloissa osoitteessa Lapinlinnankatu 6, 70100 Kuopio
Elina Soikkeli | elinasoi@student.uef.fi
Kello 12 kokoontuva Päivähartaus ja kahvihetki Lähetyskodilla kokoaa ihmisiä noin kymmenkunta kävijää per kerta.
Kello 18 3olme 3ohtaamista.
ReStart-ilta nuorille kello 18 alkaen.
OPKO:n opiskelijailta kello 18 alkaen.