Tiimi toteuttaa näkyä

Tiimi toteuttaa näkyä

Pieksämäkeläinen Tuomo Rytkönen pysähtyi kirjassa olevien karttojen äärelle. Kartat herättivät kysymyksen, voisiko niitä hyödyntää jotenkin. Kysymys oli hyvä ja siihen löytyi vastaus – karttojen ympärille voi rakentaa matkan Jeesuksen jalanjäljissä ja näin syntyi tilaisuussarja Galileasta Jerusalemiin.
Tiimi kokoontuu yhteen ja suunnittelee seuravan tilaisuuden. Etsitään kuvia, videoita ja muuta sopivaa, jolla saadaan matkattua Jeesuksen jalanjäljissä valitun ajanjakson ja paikan parissa. Kutsutaan opettaja opettamaan illan tekstistä ja jaetaan kaikki vastuuvuorot. Ilta on jo ennen aikaansa antanut vastuutiimille paljon.
Tuomo Rytkönen esittelee Risto Santalan Juuret II kirjan karttoja
Moni idea, moni näky jää toteutumatta, jos sitä ei jaa. Tuomo jakoi ystävilleen näkyä rakentaa karttojen ympärille Jeesuksen matkaa Galileasta Jerusalemiin. Löytyi muita innostuneita ja päädyttiin kokoontua yhteen miettimään. Tästä sitten kaikki lähti liikkeelle, paikallisen Kansanlähetyksen piirin toiminnan kautta alettiin järjestämään tiimin tuottamaa tilaisuutta.
Ruokahalu kasvaa syödessä. Nykyinen tilaisuus heijastaa tiimin mahdollisuuksia, mutta unelmia on vielä toteutumatta. Vielä voisi tuottaa enemmän materiaalia konkretisoimaan kaikkea, kun vain Herra johdattaisi lisää vastuutiimiläisiä. Tilaisuus on kuin rakas lapsi, jonka tahtoo saada kasvaa kaikessa.
Kuuntele: Raamattuavain Extra 9.3.2019, Pieksämäellä on syntynyt tiimi joka rakentaa visuaalista Galileasta Jerusalemiin tilaisuutta. Raamattuavain Extra vieraili paikanpäällä ja haastatteli sekä tiimiläisiä, että tilaisuuteen osallistuneita. Mukana: Anne ja Veikko Malk, Tuomo Rytkönen, Pekka Laukkanen, Terhi Fullwood ja Riitta Jäntti.

 

Veijo Olli
Kirjoittaja toimii Kansanlähetyksen radio- ja televisiotyön koordinaattorina.
Tilaa Veijo Ollin rukouskirje tästä linkistä.
https://tpfons.fi:443/sekl/lahjoita/embed?giftTargetId=10003296
https://tpfons.fi:443/sekl/viitenumerot-elaskutukseen/embed?giftTargetId=10003296
 

Tiimi toteuttaa näkyä
Source: Suuressa mukana