Lähettiperhe Palmu

Asako ja Lauri Palmu

Palmut asuvat tällä hetkellä Nishinomiyan kaupungissa. He ovat Etelä-Nishinomiyan seurakunnan vastuutyöntekijöitä. Lauri toimii seurakuntatyön ohella Kansanlähetyksen Japanin työalueen esimiehenä.

Pienissä japanilaisissa seurakunnissa lähetti on monitoimihenkilö. Vähäisiäkin taitojaan saa käyttää täysipainotteisesti. Joskus vaikkapa näin: Suntio-Lauri lakaisee roskat pois kirkon edestä kadulta sekä asettelee kirkon penkit tarvittavaan järjestykseen. Emäntä-Asako siivoaa kirkon tilat ja valmistelee kirkkokahvit. Lauri-sihteeri suunnittelee ja printtaa ohjelmat ja julisteet sekä päivittää seurakunnan kotisivuja. Kanttori-Asako säestää virret ja Pastori-Lauri saarnaa. Suomenopettaja-Asako takoo suomen kielioppia aikuisten opiskelijoiden päähän ja Englanninopettaja-Lauri opettaa englantia lapsille. Lapsityöntekijä-Asako pitää lapsille pyhäkoulua ja Evankelista-Lauri vetää aikuisten Raamattupiiriä. Naistyöntekijä-Asako ohjaa leivonta- ja askartelupiiriä. Diakoni-Lauri kuuntelee ihmisten murheita ja Posteljooni-Asako jakaa seurakunnan esitteitä postilaatikoihin…

Asako ja Lauri ovat toisen polven lähetystyöntekijöitä. Palmut lähtivät lähetystyöhön Japaniin vuonna 2005 ja aloittivat kolmannen työkautensa kesällä 2015.

Lapset: Benjamin, Helen ja Aimi

”Meren saaret odottavat hänen opetustansa” Jesaja 42:4

Lue lisää blogista palmu.st

Tule mukaan tukemaan Palmujen työtä ja liity lähettäjärenkaaseen.

Lähettävät seurakunnat: Meilahden seurakunta ja Tampereen Tuomiokirkkoseurakunta, Kirkkonummen ja Loviisan suomalaiset seurakunnat, Kuopion Alavan, Kallaveden, Männistön seurakunnat ja Järvi-Kuopion Nilsiän alueseurakunta.
Lähettävät kansanlähetyspiirit:
Hämeen KL
Helsingin KL
Pohjois-Savon KL
Uudenmaan KL