Nuorisotyö

Nuorisotyö

3olme 3ohtaamista (3K) -illat kokoontuvat viikoittain tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa.
Nuorille aikuisille ja opiskelijoille suunnatut 3K-illat kokoontuvat Lähetyskodilla (Sairaalakatu 11) keskiviikkoisin klo 18.
Iltojen ohjelma koostuu raamattuopetuksesta tai -piiristä, iltapalahetkestä ja rukous/hartaushetkestä. Illan ohjelman jälkeen voi jäädä vapaasti oleilemaan Lähetyskodille. Välillä ohjelmassa on myös kevyempiä iltoja, joiden painopisteenä on toisiin kävijöihin tutustuminen. Illoissa käy keskimäärin 10-15 nuorta aikuista. Ohjelmamme löytyy osoitteesta: http://kolmekohtaamista.com/paikkakunnat/kuopio/. Lisäksi löydät meidät facebookista: https://www.facebook.com/groups/KolmekohtaamistaKuopio/

Kevään 2020 illat alkavat 22.1.

Nuotta-illat ovat 13-19 vuotiaille nuorille suunnattuja iltoja, joita järjestetään joka toinen viikko (pariton) klo16 alkaen Lähetyskodilla. Illat järjestetään yhteistyössä SLEY:n, OPKO:n ja SRO:n kanssa. Iltojen ohjelma koostuu raamattuopetuksesta tai -piiristä, rukouksesta ja iltapalasta. Löydät meidät facebookista: https://www.facebook.com/groups/nuottakuopio/.
ReStart-illat perjantaisin Lähetyskodilla, Sairaalakatu 11. klo 18. Illat koostuvat…
Opkon opiskelijailtoja pidetään lauantaisin Lähetyskodilla, Sairaalakatu 11. klo 18. Illat koostuvat raamattuopetuksesta, keskustelusta ja rukouksesta. Kohtaamispaikalle voi jäädä vielä vapaasti oleilemaan ohjelmaosuuden päätyttyä. Lisäinfoa illoista ja muusta toiminnasta saat kätevimmin liittymällä Kuopion OPKO:n facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/KuopionOPKO/.
Ossi Hella | 0445 324 523 |